Hoteli

Crowne Plaza ****

Crowne Plaza Beograd je idealno lociran u centralnom poslovnom distriktu Novog Beograda. Samo 13 km od Međunarodnog aerodroma Nikola Tesla, u blizini dva šoping centra (Delta City i Ušće) i na samo 5 minuta vožnje od centra grada.

Ovaj hotel nudi 416 soba, klupske sobe i apartmane uređene da pruže apsolutni komfor, najviši nivo usluge i besplatan Wi-Fi u celom hotelu. Crowne Plaza Beograd je idealno mesto za goste kongresa jer se hotel direktno nadovezuje na Sava Centar, najveći kongresni centar u Beogradu. Beogradska (Kombank) Arena, najveći prostor za orgnaizaciju događaja i sportska hala je u pešačkoj distanci.

Sa 12 različitih funkcija soba, ukupno 1.300 kvadratnih metara fleksibilnog prostora za sastanke, hotel ima najveći kapacitet za događaje u Srbiji za važne korporativne funkcije ili društvene događaje. 2 restorana, lože i barovi nude divne specijalitete međunarodne ili prave srpske kuhinje, naši kuvari će svakako učiniti da imate nezaboravno gastronomsko iskustvo. Vežbajte u našoj modernoj vrhunski opremljenoj teretani, uživajte u najvećem zatvorenom bazenu u gradu i ugodite sebi stimulativnim tretmanima u spa delu.

Hotel Srbija ***

Hotel Srbija, jedan od najvećih hotela u Beogradu, izgrađen je 1970. godine. Nakon privatizacije 2005. godine hotel je komplentno renoviran, tako da mu se danas na enterijeru, udobnosti i funkcionalnosti može pozavideti. Hotel Srbija kategorisan je sa tri zvezdice i nalazi se u naselju Šumice u neposrednoj blizini istoimenog parka u Ustaničkoj ulici. Umirujući i prijatan kraj će vam se odmah dopasti. Ono što lokaciju čini još atraktivnijom je blizina auto puta što olakšava dolazak do hotela a ujedno omogućava dobru povezanost sa sajmom, aerodromom i beogradskom arenom.

Kao hotel velikog kapaciteta sa 302 smeštajne jedinice, pogodan je za kongresni turizam, a spreman je da isprati sva dešavanja sa velikim brojem učesnika uključujući sportske manifestacije i pripreme sportista pri čemu neposredna blizina sportskog centra "Šumice" otvara izuzetne mogućnosti. Takođe je pogodan za poslovne ljude i tranzitne putnike. Ako svemu ovome dodamo najbolji odnos kvaliteta usluga i cena i ljubazno osoblje koje će sve učiniti da se prijatno osećate, Hotel Srbija se nameće kao Vaš pravi izbor. Kada nas jednom posetite uvek ćete nam se vraćati. Zapravo, doživećete naš hotel kao Vašu drugu kuću u Beogradu. DOBRO NAM DOŠLI !

Video

Društveni mediji

Designed and Developed by Igor Radisic